Vloeren

 

Wij leggen vloeren in de mortel of lijmen op chape. Natuursteen, parket, keramisch…: we plaatsen alle soorten vloeren met de grootste precisie.

Een vloer is van onschatbaar belang voor de uiteindelijke uitstraling van uw woning. Maar ook naar onderhoud, prijs en technische eigenschappen (vb. vloerverwarming) is er heel wat variatie mogelijk. Kiezen is dus niet eenvoudig – zeker als je weet dat een vloer decennialang moet meegaan. Bij Hacribo kunt u terecht voor professioneel advies rond prijzen en materialen.

Minstens even belangrijk is een goede plaatsing. Reken op onze vakmannen voor een onberispelijk eindresultaat – en dat binnen de afgesproken tijd en budget.

Terrassen en opritten

Ook uw terras en oprit leggen we aan: in klinkers of in tegels, volgens uw smaak.

Klinkers in beton of natuursteen kunnen een hoge belasting aan en gaan een leven lang mee. Ze kunnen ook op hellingen aangelegd worden.

Tegels in natuursteen zijn iets duurder maar hebben een luxueuze uitstraling en blijven lang mooi. Blauwe steen is een goedkopere variant, maar vergt een professionele plaatsing op een goed gedraineerde ondergrond. Betontegels zijn dan weer goedkoop, sterk en decoratief. Voor makkelijk schoon te houden terrassen kiest u dan weer best voor keramiek.

Niet zeker welke optie voor u het best is? Vraag gerust raad aan één van onze specialisten.

 

Vloren