Een innovatie oplossing voor kleine en grote projecten

Op zoek naar een duurzame oplossing voor uw (nieuwe) woning? Heeft u al gehoord van staalframebouw?  In Australië en de Verenigde Staten is dit al een veel gebruikte bouwwijze, maar stilaan waait deze trend ook over naar België. Staal is namelijk een heel veelzijdig materiaal dat makkelijk kan worden aangepast volgens uw noden en wensen. De methode combineert het gemak van (hout)skeletbouw met de voordelen en duurzaamheid van staal. Dergelijke constructie bestaat uit verschillende frames van stijlen en regels, gemaakt van koudgevormde profielen. Het grootste pluspunt? De meeste elementen zijn voorgefabriceerd, waardoor  de bouwtijd  van uw  constructie flink verlaagt.

Veel mogelijkheden, veel voordelen

Staal is – ondanks zijn robuustheid – een zeer flexibel materiaal. Het wordt volledig op maat ontwikkeld en ingezet voor uiteenlopende toepassingen. Staalframebouw heeft bovendien nog veel andere voordelen in huis.

  • De koudgevormde profielen zijn zeer licht en dus geschikt voor optoppingen zonder bijkomende funderingen, aanbouw, renovatie of nieuwbouw.
  • Staal is maatvast en bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Bovendien is staal 100% recycleerbaar.

Het allermooiste? Staal is een zeer sterk en duurzaam materiaal dat aanzienlijk langer meegaat dan hout.

Interesse in deze duurzame bouwmethode? Wij helpen u graag vrijblijvend op weg met professioneel advies!