Bent u dringend op zoek naar een metser of vloerder in regio Meulebeke? Hacribo specialiseert zich al jarenlang in metselwerk, vloer- en wandtegels. Maar ook voor staalframebouw bent u bij ons aan het juiste adres. Het zevenkoppig team van twee vloerders, vier metsers, én zaakvoerder Christophe, helpt jullie steeds met plezier verder met eerlijk advies en nauwkeurig maatwerk.

Over Hacribo

Al zijn hele leven lang is Christophe, bezieler en eigenaar van Hacribo, gepassioneerd door nieuwbouw en renovatie. Dit vertaalde zich in 2001 in de oprichting van Hacribo, een familiaal bedrijf gevestigd in het West-Vlaamse Meulebeke. Hacribo is een geregistreerd aannemer, waardoor u altijd zeker bent van een uitstekende service.  We werken bovendien ook steeds met de nieuwste machines en voertuigen om de beste kwaliteit te garanderen. U kan ons altijd een bezoekje komen brengen in onze showroom in Meulebeke, of op de Bouwbeurs in Kortrijk, Roeselare en Waregem.

Heeft u een prangende vraag over uw volgende (nieuw)bouw of renovatieproject? Aarzel niet om ons te contacteren voor professioneel advies.