Nieuwbouw

Traditioneel bouwwerk is ons specialiteit

U kunt op ons rekenen voor alle aspecten van een ruwbouw: funderingen, bekistingen, fundering, riolering, metselwerk in snelbouw, cementblokken, siermetselwerk…

Zowel particulieren als bouwondernemingen kunnen een beroep doen op onze kennis.

Naast een professionele uitvoering van de werken staan we ook garant voor een open en vlotte communicatie tijdens het project: met u als klant, maar ook met de architect en ingenieur. We houden u voortdurend op de hoogte van de vorderingen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan op het vlak van timing van het budget. Bovendien hebt u slechts één aanspreekpunt voor alle werken.

Renovaties

Verbouwen vergt heel wat vaardigheden, technische kennis en gespecialiseerde materialen. Reken daarom op onze ervaren vakmannen voor al uw grote of kleine renovaties:

  • een uitbouw plaatsen
  • een tuinmuurtje bouwen
  • een kookeiland plaatsen
  • de zolder isoleren
  • een gevelplint in arduin toevoegen
  • de schoorsteen opnieuw metsen

Mochten we zelf niet meteen kunnen helpen, dan brengen we u in contact met andere geschikte aannemers.

Voor renovaties hanteren we dezelfde principes als voor nieuwbouwprojecten. Zo primeert een kwalitatieve afwerking met oog voor detail. We staan bovendien in voor een vlotte en open communicatie met alle partners in het project. Op die manier geniet u van één enkel aanspreekpunt en verwezenlijken we elke verbouwing binnen het vooropgestelde budget en de voorziene timing.

Duurzaam bouwen

Bij Hacribo blijven we continu op de hoogte van de nieuwste wetgevingen, overheidssubsidies en mogelijkheden op technologisch vlak rond ecologisch bouwen.

Zo realiseerden we al verschillende passiefwoningen. Kom gerust met ons rond de tafel zitten: misschien zijn er mogelijkheden rond duurzaam bouwen waar je zelf nog niet stil hebt?

 

Duurzaam renoveren

De wetgeving en de beschikbare materialen en technieken rond isolatie en duurzaam renoveren evolueren voortdurend. Bij Hacribo volgen we deze evoluties op de voet op en denken we met u mee over de mogelijkheden om op een betaalbare manier zo duurzaam mogelijk te verbouwen.

Want duurzaam verbouwen hoeft helemaal niet duur te zijn: integendeel! Zeker op lange termijn betekent duurzaamheid een verlichting voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. De mogelijkheden zijn talrijk.

Neem contact op voor meer inlichtingen.